Услуги

През годините фирмата постепенно обогатява броя на предлаганите услугите, като целта е била за предоставяне на комплексно обслужване и задоволяване на желанията и на най-взискателните си клиенти.

“Трабекс” ЕООД предлага на своите клиенти монтаж, проверка и настройка на аналогови, дигитални и интелигентни тахографи. Фирмата притежава удостоверение № BG65/2010 г., издадено от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, по Наредба № РД-16-1054/2008 г. за одобряване типа на тахографи и тахографски карти.

“Трабекс” ЕООД предостававя възможност за извличане (копиране) на записаната информация от паметта на тахографа или от паметта на дигиталната карта на водача на транспортното средство, както и съхраняване на тези данни.

“Трабекс” ЕООД предлага компютърна диагностика на товарни автомобили от марките Renault, Mercedes, Man, Volvo, Scania, Dаf, Iveco, която се осъществява посредство кодочетец на водеща компания за производство на системи за диагностика. Техниката, с която се извършва диагностиката се обновява постоянно, за да може клиентите да получат винаги вярна и точна информация за проблемите в своето превозно средство.

„Трабекс“ ЕООД предлага цялостен ремонт на всички видове марки товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета и автобуси.