За фирмата

Фирма “Трабекс” е основана през 1998 г. в град Русе, като дружество с ограничена отговорност. През май, 2009 година е извършена промяна в статута на фирмата и тя се трансформира в ЕООД.

Основният предмет на дейност на компанията е доставка на резервни части за товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета, автобуси, скоростни кутии и диференциали. „Трабекс” ЕООД доставя резервни части за товарни автомобили от марките Renault, Mercedes, Man, Volvo, Scania, Dаf, Iveco. Голямото разнообразие на доставчици от страната и чужбина дава възможност на компанията, както да предлага стоки за различни по марка и конфигурация превозни средства, така и да избира най-изгодните оферти за тях. Това осигурява на компанията специфични предимства, особено при обслужването на клиенти с голям и разнообразен автопарк.

С течение на времето, „Трабекс“ разширява своята дейност и в момента освен продажбата на резервни части – извършва монтаж и настройка на аналогови, дигитални и интелигентни тахографи, предлага диагностика на водещите марки тежкотоварни автомобили, както и ремонтни услуги в новоизградената си сервизна база.

Благодарение на своята лоялност и коректонст към контрагенти си, качественото, своевременно и професионално обслужване на своите клиенти, „Трабекс“ успя да намери и запази своето място на  пазара за резервни части за товарни автомобили, .

Ние непрекъснато се развиваме и стремим да реализираме своята визия:
• „да бъдем коректни с нашите контрагенти”
• „да бъдем уважавани и ценени от клиентите”
• „да бъдем надеждната фирма, която заслужава доверието в нея”

Някои от целите, които си поставяме са:
• Да разширим присъствието си в някои по-малки населени места, където след направени проучвания сме установили свободна пазарна ниша и липса на сериозна конкуренция.
• Да предлагаме стоки за различни групи клиенти (такива, които залагат на по-високото качество; такива, които желаят по-ниска цена).
• Да разширим дела на клиентите на едро.
• Да покажем на сегашните и бъдещи клиенти лоялност и коректно поведение, за да могат те да бъдат сигурни, че във всеки момент могат да разчитат на нашите услуги.
• Да повишаваме непрекъснато квалификацията, професионалното развитие и мотивацията на персонала.